Как се играе със системи за пълно комбиниране за ТОТО 6 от 49 и 6 от 42
© Copyrights 2013 toto-statistika.w-bg.com. Всички права запазени! 
Системи с пълно комбиниране

       Системите за пълно комбиниране включват всички възможни комбинации между попълнените във фиша числа. Изчисляването на комбинациите става с тази формула, където n е броя на числата:
       С пълното комбиниране се постига най-висока доходност в съответствие с броя на улучените числа. При попълването на фиш с пълно комбиниране, няма ограничения за попълваните числа, но трябва да знаете, че колкото повече числа попълвате, толкова повече възможни комбинации се получават, а с това се увеличава и цената на залога. Една комбинация се равнява на един залог (примерно 0.70 лв., като този залог може да е различен (по-висок) за специалните тиражи). Пример: Участвате с 8 числа пълно комбиниране за играта 6 от 49. Броя комбинации за тези 8 числа е 28. Ще получим цената за комбинацията като умножим 28х0.85 лв. при редовен тираж и 28х1.20 лв. при специален тираж. В първия случай получаваме 23.80 лв., а във втория 33.60 лв.
Определяне на печалбата

                                I               II                 III                   IV

       Фиша за пълно комбиниране се попълва като обикновен фиш. Попълвате в една от четирите области 7 и повече числа с които желаете да участвате. Не е нужно да се попълва нищо допълнително, компютърната система автоматично засича наличността на система за пълно комбиниране и Ви таксува за пълно комбиниране.
Начало
Сайта използва технологии включващи "бисквитки". Научете повече. Разбрах! Затвори